De Melktap

De Melktap

Bij MelkDelicatesse treft u een prachtige melktap aan. De melktap in het huisje bevat de reguliere rauwe melk. U kunt de melktap zelf bedienen door het inwerpen van muntgeld, waarna u kunt kiezen voor één of twee liter melk. Na uw muntinworp en keuze uit het aantal liters start de melktap met het geven van de melk. 

Indien u niet gepast heeft betaald, dan zal de melktap u het wisselgeld teruggeven. Het is bij de melktap niet mogelijk om met papiergeld of de pin te betalen.

Na het tappen kunt u het deurtje sluiten, waarna het uitgiftepunt zal worden gereinigd met stoom. 

 

Flessen en kannen

U kunt voor het tappen van de melk gebruik maken van uw eigen fles of kan, maar u heeft ook de mogelijkheid om een fles of kan te kopen van Melk Delicatesse. Deze flessen en kannen staan in het huisje en kunt u betalen in het aanwezige geldbakje. Wij hebben een glazen fles voor 1 liter melk, een plastic fles voor 1 liter melk of een plastic kan voor twee liter melk. De flessen en kannen bevatten geen statiegeld. U kunt de fles of kan hergebruiken.

 

Eigengemaakte Yoghurt

Bij MelkDelicatesse treft u in kleine mate zelfgemaakte verse yoghurt aan. Deze bevindt zich in de koelkast van het huisje. Wij gebruiken eigen gepasteuriseerde melk voor het maken van de yoghurt. U kunt de yoghurt betalen in het aanwezige geldbakje. 

De yoghurt wordt in kleine hoeveelheden gemaakt. Op = op. 

 

Prijzen

1 liter Reguliere verse rauwe melk € 1,--                                       1 liter glazen fles excl. melk € 1,50                   Yoghurt € 2,--

2 liter Reguliere verse rauwe melk € 2,--                                       1 liter plastic fles excl. melk € 0,50                 

                                                                                                       2 liter plastic kan excl. melk € 0,50

Vaste Klanten Pas

Komt u regelmatig verse rauwe melk tappen bij Melk Delicatesse? Dan kunt u gebruik maken van onze vaste klanten pas. U waardeert de pas op, waardoor u geen muntgeld meer nodig heeft voor het tappen van de melk.  U schaft deze pas eenmalig bij ons aan, waarbij wij een borg rekenen van € 10,--. Na aanschaf kunt u de pas zelf opwaarderen in de tap met uw muntgeld, of u laat de pas door ons opwaarderen met muntgeld. Tijdens het invoeren van de pas ziet u hoeveel tegoed er nog aanwezig is op uw vaste klanten pas. Wilt u graag gebruik maken van de vaste klanten pas? Neemt u dan gerust contact met ons op.